The Courtyard

Welcome to The Courtyard! Enjoy a fusion of Swedish home-cooked meals and global flavours. Our menu is all about fresh seasonal ingredients, offering a mix of international dishes with a creative twist. Take your pick from four unique dishes, along with a colorful salad buffet and tasty desserts.

Lunch W. 48

Monday

Svenska

Vegetarisk "chiken style" gyros med paprika, lök, pitabröd och fetaostcréme
CO2 Illustration
Regnbågslax med beurre blanc, smörslungad sparris och potatispuré
CO2 Illustration
Coq au vin på svensk kycklin klubbfilé, Glaserade rotfrukter och potatispuré
CO2 Illustration
Mjukglass med tillbehör
CO2 Illustration

English

Vegetarian "chicken style" gyros with peppers, onions, pita bread and feta cheese cream
CO2 Illustration
Rainbow salmon with beurre blanc, butter-stirred asparagus and mashed potatoes
CO2 Illustration
Coq au vin on Swedish chicken club fillet, glazed root vegetables and mashed potatoes
CO2 Illustration
Soft ice cream with toppings
CO2 Illustration

Tuesday

Svenska

Grå ärtsfalafel, Rostad paprikaröra, fetaost, grönsaksris med örter och olivolja
CO2 Illustration
Fiskpiccata med citronris, stekta champinjoner och krämig tomatsås
CO2 Illustration
Biff sichuan med sojasås, chili, paprika, morot, lök och basmatiris
CO2 Illustration
Mjukglass med tillbehör
CO2 Illustration

English

Grey pea falafel, roasted pepper mixture, feta cheese, vegetable rice with herbs and olive oil
CO2 Illustration
Fish piccata with lemon rice, fried mushrooms and creamy tomato sauce
CO2 Illustration
Sichuan beef with soy sauce, chili, bell pepper, carrot, onion and basmati rice
CO2 Illustration
Soft ice cream with toppings
CO2 Illustration

Wednesday

Svenska

Fylld butternutspumpa med quinoa, svampsås, tranbär, rostad rosmarinpotatis
CO2 Illustration
Lax med lönnsirap-och senapsglaze, sötpotatisstomp och haricots verts
CO2 Illustration
Kalkonlårfilé med tranbärsgräddsås rostad rosmarinpotatis, smörstekta brysselkål
CO2 Illustration
Mjukglass med tillbehör
CO2 Illustration

English

Stuffed butternut squash with quinoa, mushroom sauce, cranberries, roasted rosemary potatoes
CO2 Illustration
Salmon with maple syrup and mustard glaze, sweet potato mash and green beans
CO2 Illustration
Turkey thigh fillet with cranberry cream sauce, roasted rosemary potatoes, butter-fried Brussels sprouts
CO2 Illustration
Soft ice cream with toppings
CO2 Illustration

Thursday

Svenska

Quornfilé ”tom kah”, ångat basmatiris, salladslök, tomat, champinjoner, limeblad
CO2 Illustration
Panerad torskfilé med ägg- och romsås, ångad delikatesspotatis, örtsallad
CO2 Illustration
Ugnsbakad svensk fläskkarré med gräddsås, vinbärsgelé och rostade rotfrukter
CO2 Illustration
Pannkakor med sylt och grädde
CO2 Illustration

English

Quorn fillet "tom kah", steamed basmati rice, spring onion, tomato, mushrooms, lime leaves
CO2 Illustration
Breaded cod fillet with egg and roe sauce, steamed delicatessen potatoes, herb salad
CO2 Illustration
Oven-baked Swedish pork loin with cream sauce, currant jelly and roasted root vegetables
CO2 Illustration
Pancakes with jam and cream
CO2 Illustration

Friday

Svenska

Vegatarisk samosa / vårullar med chilidipp, wokadegrönsaker, ångadris
CO2 Illustration
Stekt rödspättafilé med remouladsås, grönaärtor, citron och ångad potatis
CO2 Illustration
Pulled biff med picklad rödlök, coleslaw, råstad potatis (tallrik eller burgare)
CO2 Illustration
Mjukglass med tillbehör
CO2 Illustration

English

Vegetarian samosa / spring rolls with chili dip, stir-fried vegetables, steamed rice
CO2 Illustration
Fried plaice fillet with remoulade sauce, green peas, lemon and steamed potatoes
CO2 Illustration
Pulled steak with pickled red onion, coleslaw, mashed potatoes (plate or burger)
CO2 Illustration
Soft ice cream with toppings
CO2 Illustration