The Courtyard

Welcome to The Factory! Enjoy a fusion of Swedish home-cooked meals and global flavours. Our menu is all about fresh seasonal ingredients, offering a mix of international dishes with a creative twist. Take your pick from four unique dishes, along with a colorful salad buffet and tasty desserts.

Lunch W. 46

Monday

Svenska

Gratinerad ratatouille med smält ost, vegetariska nugets och basmatiris
CO2 Illustration
Krämig lax med gröncurrysås morot, paprika och kokosmjölk och basmatiris
CO2 Illustration
Klassisk kalops med rostade morötter, ångad potatis och inlagda rödbetor
CO2 Illustration
Mjukglass med tillbehör
CO2 Illustration

English

Gratinated ratatouille with melted cheese, vegetarian nuggets and basmati rice
CO2 Illustration
Creamy salmon with green curry sauce, carrot, bell pepper and coconut milk and basmati rice
CO2 Illustration
Classic Kalops with roasted carrots, steamed potatoes and pickled beets
CO2 Illustration
Soft ice cream with toppings
CO2 Illustration

Tuesday

Svenska

Stekt rotselleri med örtmarinerad sparris, kaprismajonnäs och stekt potatis
CO2 Illustration
Ugnsbakad rödspättafilé med räkor, citron- och dillgräddsås ångad potatis
CO2 Illustration
Svensk kycklinglårfilé med paprika, broccoli, purjolök, sojasås och ångad basmatiris
CO2 Illustration
Mjukglass med tillbehör
CO2 Illustration

English

Fried celeriac with herb-marinated asparagus, caprese mayonnaise and fried potatoes
CO2 Illustration
Baked plaice fillet with shrimp, lemon and dill cream sauce, steamed potatoes
CO2 Illustration
Swedish chicken thigh fillet with peppers, broccoli, leeks, soy sauce and steamed basmati rice
CO2 Illustration
Soft ice cream with toppings
CO2 Illustration

Wednesday

Svenska

Curryrostad blomkål med krämig kokos- och tomatsås, stekt sojafärs och ångad ris
CO2 Illustration
Kummelfilé i en lätt saffrans- och gräddsås med fänkål, morot och ångad potatis
CO2 Illustration
Kalvgryta med vitlök, rosmarin, svamp, grädde, senap, ångadris
CO2 Illustration
Mjukglass med tillbehör
CO2 Illustration

English

Curry roasted cauliflower with creamy coconut and tomato sauce, fried soy mince and steamed rice
CO2 Illustration
Hake fillet in a light saffron and cream sauce with fennel, carrot and steamed potatoes
CO2 Illustration
Veal stew with garlic, rosemary, mushrooms, cream, mustard, steamed rice
CO2 Illustration
Soft ice cream with toppings
CO2 Illustration

Thursday

Svenska

Gratinerad zucchini med tomatsås, mozzarella, basilika, sojafärs och basmatiris
CO2 Illustration
Ugnsbakad höstlax med rostad pumpa, gulbetor och citron-thymansås
CO2 Illustration
Lammfärsbiffar med rostade medelhavsgrönsaker, rosmarinsås och stekt potatis
CO2 Illustration
Pannkakor med sylt och grädde
CO2 Illustration

English

Zucchini gratin with tomato sauce, mozzarella, basil, soy mince and basmati rice
CO2 Illustration
Oven-baked autumn salmon with roasted pumpkin, beets and lemon-thyme sauce
CO2 Illustration
Lamb chops with roasted Mediterranean vegetables, rosemary sauce and fried potatoes
CO2 Illustration
Pancakes with jam and cream
CO2 Illustration

Friday

Svenska

Vegetarisk pizza med grillade grönsaker, soltorkadtomat pesto och vitlöksstekt broccoli
CO2 Illustration
Ugnsbakad kolja med krämig dragonsås, kokt potatis och vitlöksstekt broccoli
CO2 Illustration
Fläskmedaljonger i krämig svampsås smaksatt med tryffelolja och rostade rotfrukter
CO2 Illustration
Mjukglass med tillbehör
CO2 Illustration

English

Vegetarian pizza with grilled vegetables, sun-dried tomato pesto and garlic-fried broccoli
CO2 Illustration
Baked haddock with creamy tarragon sauce, boiled potatoes and garlic-fried broccoli
CO2 Illustration
Pork medallions in creamy mushroom sauce flavored with truffle oil and roasted root vegetables
CO2 Illustration
Soft ice cream with toppings
CO2 Illustration