The Factory

Welcome to The Factory! Enjoy a fusion of Swedish home-cooked meals and global flavours. Our menu is all about fresh seasonal ingredients, offering a mix of international dishes with a creative twist. Take your pick from four unique dishes, along with a colorful salad buffet and tasty desserts.

Lunch W. 38

Monday

Svenska

Vegetarisk jambalaya, tomat, paprika, saffran, chorizo, kikärtor och vitlöksyoghurt
CO2 Illustration
Rimmad långafilé med varm örtsås, potatispuré och dillslungad blomkål
CO2 Illustration
Krämig kalvgryta med kantareller, grädde, paprika, dragon, persilja och ångad ris
CO2 Illustration
Mjukglass med tillbehör
CO2 Illustration

English

Vegetarian jambalaya, tomato, bell pepper, saffron, chorizo, chickpeas and garlic yogurt
CO2 Illustration
Grilled langoustine fillet with warm herb sauce, mashed potatoes and dill-stirred cauliflower
CO2 Illustration
Creamy veal stew with chanterelles, cream, paprika, tarragon, parsley and steamed rice
CO2 Illustration
Soft ice cream with toppings
CO2 Illustration

Tuesday

Svenska

Palak paneer med tomat och paneer ost, spenat, kokosgrädde, ångat basmatiris
CO2 Illustration
Sydfransk fiskgryta med lax, torsk och musslor, saffransaioli och ångad delikatesspotatis
CO2 Illustration
Örtbakad svensk kycklingfilé serveras med potatisgratäng och ratatouillegrönsaker
CO2 Illustration
Mjukglass med tillbehör
CO2 Illustration

English

Palak paneer with tomato and paneer cheese, spinach, coconut cream, steamed basmati rice
CO2 Illustration
Southern French fish stew with salmon, cod and mussels, saffron saioli and steamed delicatessen potatoes
CO2 Illustration
Herb-baked Swedish chicken fillet served with potato gratin and ratatouille vegetables
CO2 Illustration
Soft ice cream with toppings
CO2 Illustration

Wednesday

Svenska

Ost- och äggpanerad zucchini, grillad halloumi, ångat basmatiris och romescosås
CO2 Illustration
Ugnsbakad torsk med romsås, ångad färskpotatis, citronbakad fänkål
CO2 Illustration
Pannbiff med gräddsås, lingonsylt, pressgurka, persilja och stekt potatis
CO2 Illustration
Mjukglass med tillbehör
CO2 Illustration

English

Cheese-gratinated zucchini with soy mince, basil and tomato sauce, parsley and basmati rice
CO2 Illustration
Oven-baked cod with roe sauce, steamed new potatoes, lemon-baked fennel
CO2 Illustration
Pan-fried steak with cream sauce, lingonberry jam, pickled cucumber, parsley and fried potatoes
CO2 Illustration
Soft ice cream with toppings
CO2 Illustration

Thursday

Svenska

Sesam-och sojagryta med wokade grönsaker och ångad basmatiris
CO2 Illustration
Halstrad regnbåge med pepparrotssmetana, stekt sparris och dillslungad potatis
CO2 Illustration
Grillad kycklingfilé med vitlök, paprika, honung, fetaost, tzatziki och rostad kulpotatis
CO2 Illustration
Pannkaka med sylt och grädde
CO2 Illustration

English

Sesame and soy stew with stir-fried vegetables and steamed basmati rice
CO2 Illustration
Grilled rainbow trout with horseradish sour cream, fried asparagus and dill-tossed potatoes
CO2 Illustration
Grilled chicken fillet with garlic, paprika, honey, feta cheese, tzatziki and roasted potato balls
CO2 Illustration
Pancake with jam and cream
CO2 Illustration

Friday

Svenska

Vegetarisk stir-fry med tofu, broccoli, ris och sesamsås
CO2 Illustration
Panerad torsk med dansk remouladesås, citron och ångad potatis
CO2 Illustration
Helbakat svensk ekologisk högrev med chimichurri, skysås, haricots verts och råstekt potatis
CO2 Illustration
Mjukglass med tillbehör
CO2 Illustration

English

Vegetarian stir-fry with tofu, broccoli, rice and sesame sauce
CO2 Illustration
Breaded cod with Danish remoulade sauce, lemon and steamed potatoes
CO2 Illustration
Fully baked Swedish organic prime rib with chimichurri, sky sauce, green beans and fried potatoes
CO2 Illustration
Soft ice cream with toppings
CO2 Illustration

Cookies.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.