The Factory

Welcome to The Factory! Enjoy a fusion of Swedish home-cooked meals and global flavours. Our menu is all about fresh seasonal ingredients, offering a mix of international dishes with a creative twist. Take your pick from four unique dishes, along with a colorful salad buffet and tasty desserts.

Lunch W. 35

Monday

Svenska

Ugnsbakad blomkål med brynt smör, kapris och rostade mandlar
CO2 Illustration
Halstrad regnbåge med vitvinssås, stenbitsrom & rostad färspotatis
CO2 Illustration
Majskycklingfilé med rödvinssås, rostad rotselleri & smörslungade haricots verts
CO2 Illustration
Mjukglass med tillbehör
CO2 Illustration

English

Baked cauliflower with browned butter, capers and roasted almonds
CO2 Illustration
Grilled rainbow trout with white wine sauce, rockfish roe & roasted minced potatoes
CO2 Illustration
Corned chicken fillet with red wine sauce, roasted celeriac & butter-stirred green beans
CO2 Illustration
Soft ice cream with toppings
CO2 Illustration

Tuesday

Svenska

Ratatouille med grillad halloumi, basilikapesto och ångad basmatiris
CO2 Illustration
Torskfilé a la Walewska med räkor, sparris, hummersås och Pommes duchesse
CO2 Illustration
Biffragu med kantareller, paprika, grädde, persilja och ångad basmatiris
CO2 Illustration
Mjukglass med tillbehör
CO2 Illustration

English

Ratatouille with grilled halloumi, basil pesto and steamed basmati rice
CO2 Illustration
Cod fillet a la Walewska with shrimp, asparagus, lobster sauce and Pommes duchesse
CO2 Illustration
Beef gratin with chanterelles, peppers, cream, parsley and steamed basmati rice
CO2 Illustration
Soft ice cream with toppings
CO2 Illustration

Wednesday

Svenska

Indisk pumpa-och linsgryta med naanbröd & raita och basmatiris
CO2 Illustration
Fiskgratäng med lax, torsk, räkor, västerbottenost
CO2 Illustration
Rosa stekt gödkalvhögrev med rostad vitlökssky & sensommarprimörer
CO2 Illustration
Mjukglass med tillbehör
CO2 Illustration

English

Indian pumpkin and lentil stew with naan bread & raita and basmati rice
CO2 Illustration
Fish gratin with salmon, cod, shrimp, Västerbotten cheese
CO2 Illustration
Pink fried fat veal shank with roasted garlic sauce & late summer primavera
CO2 Illustration
Soft ice cream with toppings
CO2 Illustration

Thursday

Svenska

Bakad aubergine med rostad tomatsås, mozzarellaost och färsk basilika
CO2 Illustration
Torskfilé i krämigtomatsås med oliver, kapris och rostad färskpotatis
CO2 Illustration
Kryddiga lammköttbiffar med ajvar, gräddfil och ugnsrostad färskpotatis
CO2 Illustration
Pannkakor med sylt och grädde
CO2 Illustration

English

Baked eggplant with roasted tomato sauce, mozzarella cheese and fresh basil
CO2 Illustration
Cod fillet in creamy tomato sauce with olives, capers and roasted new potatoes
CO2 Illustration
Spicy lamb steaks with ajvar, sour cream and oven-roasted new potatoes
CO2 Illustration
Pancakes with jam and cream
CO2 Illustration

Friday

Svenska

Falafel med bulgursallad, rödbetshummus & mynta-yoghurt
CO2 Illustration
Ugnsbakad laxfilé med örttäcke, citron och potatispuré
CO2 Illustration
Wallenbergare på kalvfärs med klassisk tillbehör
CO2 Illustration
Mjukglass med tillbehör
CO2 Illustration

English

Falafel with bulgur salad, beetroot hummus & mint yogurt
CO2 Illustration
Oven-baked salmon fillet with herb coating, lemon and potato puree
CO2 Illustration
Wallenbergare with minced veal and classic side dishes
CO2 Illustration
Soft ice cream with toppings
CO2 Illustration

Cookies.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.